AEB Akadémia vzdelávania
Náš svet školení a naše know-how jedným slovom: AEB AKADÉMIA!
Videá, výukové programy, dokumenty a prezentácie jediným kliknutím o použití a výhodáchbiotechnológií, zariadení, dezinfekčných a filtračných produktov spoločnosťou AEB. Po pre zväčšenie videa na celú obrazovku, videa kliknite na nápis YouTube.
Podporíme Vás vo všetkých výrobných krokoch.
Prečo je dôležité zvoliť ten správny enzým
Každý z našich enzýmov reaguje na presné potreby a v krátkom čase rieši problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť počas procesu výroby vína
Kontrola kvality výroby kvasiniek AEB
Chemické, mikrobiologické a funkčné analýzy na zabezpečenie najlepšej fermentácie
Línia Ellagitan Barrique a Arabinol
Rôzne aspekty enologického sveta: chute a štýly vína
Fermentačná Výživa
Nové nápady pre aromatickú charakteristiku vína: línia Fermoplus
Kvasinky
Kvasinky ako možnosť charakterizácie vína
Praktická skúška Brettanomyces
Praktická skúška: rýchla identifikácia, preventívne a nápravné opatrenia týkajúce sa kontaminácie Brettanomyces
Metoxypyrazíny
Pyroff: metoxypyrazíny, problém, ktorý už nie je problémom
Charakterizácia pre červené vína
Polyfenolová charakterizácia v červených vínach (výskumy v spolupráci s Turínskou univerzitou)
Šumivé vína
Zvládanie pH v šumivých vínach
Ako znížiť nežiadúcu mikrobiálnu kontamináciu vína
Chitocel je produkt na báze chitosanu a je aktívny proti octovým a mliečnym baktériám, kvasinkám všeobecne a Brettanomyces
Kvasinky pre tvorbu aromatických vín: Fermol Lime, Tropical & Fleur
Uvoľnenie arómy vína vďaka fermentácii s aromatickými kvasinkami AEB
Vyzrievanie vína: Batonnage a taníny
Ako môžeme zlepšiť kvalitu vyzrievania vína
Extrakcia arómy vína
Ako ovplyvňovať aromatické prekurzory odvodené z fermentácie a pôsobením kvasiniek dosiahnuť rôzne úrovne prchavých tiolov
Odrodové taníny pre víno: vlastnosti a aktivita
Výskum odrodových tanínov AEB zameraných na stabilitu farby: pôsobenie rôznych antokyanov v závislosti od ich štruktúry a načasovania extrakcie
Výživy a bio-regulátory: Vlastnosti a aktivita
Kvasinková výživa počas fermentácie a biotechnológia, zapojenie YAN a ďalších prvkov dôležitých pre metabolizmus kvasiniek
Kvasinky: Vlastnosti a aktivita
Základom každej kvasinky je maximálne využitie prekurzorov hrozna a záruka optimálneho alkoholového kvasenia