AEB Akadémia vzdelávania

Náš svet školení a naše know-how jedným slovom: AEB AKADÉMIA!

Videá, výukové programy, dokumenty a prezentácie jediným kliknutím o použití a výhodáchbiotechnológií, zariadení, dezinfekčných a filtračných produktov spoločnosťou AEB. Po pre zväčšenie videa na celú obrazovku, videa kliknite na nápis YouTube.

Podporíme Vás vo všetkých výrobných krokoch.

Prečo je dôležité zvoliť ten správny enzým

Každý z našich enzýmov reaguje na presné potreby a v krátkom čase rieši problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť počas procesu výroby vína

Kontrola kvality výroby kvasiniek AEB

Chemické, mikrobiologické a funkčné analýzy na zabezpečenie najlepšej fermentácie

Línia Ellagitan Barrique a Arabinol

Rôzne aspekty enologického sveta: chute a štýly vína


Fermentačná Výživa

Nové nápady pre aromatickú charakteristiku vína: línia Fermoplus

Kvasinky

Kvasinky ako možnosť charakterizácie vína

Praktická skúška Brettanomyces

Praktická skúška: rýchla identifikácia, preventívne a nápravné opatrenia týkajúce sa kontaminácie Brettanomyces


Metoxypyrazíny

Pyroff: metoxypyrazíny, problém, ktorý už nie je problémom

Charakterizácia pre červené vína

Polyfenolová charakterizácia v červených vínach (výskumy v spolupráci s Turínskou univerzitou)

Šumivé vína

Zvládanie pH v šumivých vínach


Ako znížiť nežiadúcu mikrobiálnu kontamináciu vína

Chitocel je produkt na báze chitosanu a je aktívny proti octovým a mliečnym baktériám, kvasinkám všeobecne a Brettanomyces

Kvasinky pre tvorbu aromatických vín: Fermol Lime, Tropical & Fleur

Uvoľnenie arómy vína vďaka fermentácii s aromatickými kvasinkami AEB

Vyzrievanie vína: Batonnage a taníny

Ako môžeme zlepšiť kvalitu vyzrievania vína


Extrakcia arómy vína

Ako ovplyvňovať aromatické prekurzory odvodené z fermentácie a pôsobením kvasiniek dosiahnuť rôzne úrovne prchavých tiolov

Odrodové taníny pre víno: vlastnosti a aktivita

Výskum odrodových tanínov AEB zameraných na stabilitu farby: pôsobenie rôznych antokyanov v závislosti od ich štruktúry a načasovania extrakcie

Výživy a bio-regulátory: Vlastnosti a aktivita

Kvasinková výživa počas fermentácie a biotechnológia, zapojenie YAN a ďalších prvkov dôležitých pre metabolizmus kvasiniek


Kvasinky: Vlastnosti a aktivita

Základom každej kvasinky je maximálne využitie prekurzorov hrozna a záruka optimálneho alkoholového kvasenia